De Klussenier Patrick de Vos

De Klussenier Patrick de Vos
De Klussenier Patrick de Vos

Adelaertstraat 26
5625 HD Eindhoven

Dien uw aanvraag in »

040 843 43 33
06 2119 7023
patrickdevos@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 61917826

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Patrick de Vos, samen met Joyce en onze twee kinderen woon ik met veel plezier in Eindhoven. Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor alle verbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Ik werk m’n hele leven al in de bouw en ’s avonds of in de weekenden werd ik regelmatig ingeschakeld om een klusje of grotere verbouwing uit te voeren. Door mijn brede ervaring kan ik iedere opdracht vakkundig uitvoeren.

Voor installatiewerk, tegelwerk, badkamerrenovatie, het plaatsen van keukens, gasleidingen bent u bij mij aan het juiste adres. Maar ook voor zonwering, alles op het gebied van timmerwerk, onderhoud en renovatie aan uw woning.

U mag van mij vakmanschap verwachten voor een eerlijke prijs. Ik reken geen voorrijkosten, geef vooraf een vrijblijvende offerte en verzorg de inkoop van de materialen. Doordat ik ben aangesloten bij de franchiseorganisatie De Klussenier, kan ik voor een grote verbouwing een beroep doen op mijn collega Klusseniers. Ik realiseer de hele verbouwing vanaf aanvraag tot en met de oplevering zodat u maar één aanspreekpunt heeft.

Kortom, hebt u een verbouwing gepland of kleinere klussen die geklaard moeten worden? Ik kom graag bij u langs om uw plannen door te spreken en te realiseren. Neem gerust contact op of kijk voor meer informatie op www.klussenierpatrickdevos.nl.  

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Eindhoven voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Veranda plaatsen
  • Badkamer renoveren of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Deuren afhangen

Beoordelingen van klanten

Het contact met Patrick is heel prettig. Tijdens de verbouwing van onze badkamer besprak hij regelmatig met ons wat hij dacht dat een betere oplossing zou zijn en wat andere mogelijkheden waren. Het eind resulaat is een hele mooie praktische badkamer geworden. Patrick werkt erg netjes en komt zijn afspraken na en je kan de klus met een gerust hart aan hem overlatenR uit Berghem
Bijzonder goed!B.D.E. uit Eindhoven
Prettig, Patrick denk mee wanneer een probleem voordoet doet extra dingen wanneer dit nodig is etcB.G uit Eindhoven
leeft zich in in wat gedaan moet worden, komt met goede voorstellen hoe probleem op te lossen, is hulpvaardig, levert werk goed af, communiceert goed, werkt stug door, is een all-rounderS uit Eindhoven
Goede klussen die trots is op zijn werk bij de volgende klus is hij de eersteM.J. uit Eindhoven

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...